Bellydance Open Stage 2nd Edition – 18 februari 2018

Evenement details

  • 18 februari 2018
  • 14:00
  • Park 1 5671 GA Nuenen

Bellydance Open Stage 2nd Edition – 18 februari 2018

Na een succesvolle 1e editie van het Bellydance Open Stage, vind op 18 februari de 2e editie plaats. Dit event wordt georganiseerd door ODE, oftewel Oriental Dance Eindhoven, een samenwerkingsverband van Laetana`s Bellydance World en Mara`s Dansstudio. Onze doelstelling is de buikdans te verhogen als podiumkunst.

Meer dan 100(!) danseressen van jong tot oud en van “all walks of life” zullen het podium van het Klooster in Nuenen gaan betreden. De bedoeling van dit Open Podium is dat buikdanseressen hun performance in een professionele omgeving kunnen laten zien; van enthousiaste amateur tot doorgewinterde professional.

In de foyer zullen diverse leuke standjes aanwezig zijn om de sfeer te optimaliseren, en is er een heerlijke Oosterse catering aanwezig. En last but not least: 2 Syrische muzikanten (Bas Kurdi op keyboard en zanger Nabegh) zullen tijdens de pauzes, voor en na de voorstelling het Bellydance Open Stage opluisteren met lekkere muziek uit Egypte, Libanon, Syrië, en Irak. En wie weet leid het tot wel een leuke afterparty….

Tickets zijn a €12,50 verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/ODE2018. Op de dag zelf kosten de tickets €15,- aan de kassa.