70’s night met Neil Diamond tribute en 70’s/80’s Dance afterparty !!!!! 19 mei 2018

Evenement details

  • zaterdag | 19 mei 2018 tot zondag | 20 mei 2018
  • 20:30
  • Het Klooster Park 1 Nuenen

Keer terug in de tijd naar de jaren ’70 op zaterdag 19 mei met Neil4real en laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende songs.

 

De Nederlandse Neil Diamond ( Marcel Mulders als Neil4Real )  is vanaf zijn 18e jaar geïnspireerd door Neil Diamond en weet dat gevoel in zijn stem en performance te leggen met zijn warme stem en de juiste uitstraling.      Neil4real neemt u terug naar de glorietijd van Neil Diamond in de jaren ’70. Neil4real neemt u mee in de emotie van nummers “Sweet Caroline”, “Girl, You’ll Be A Woman Soon”, “Solitary Man”, “I Am…I Said”, “Cracklin’ Rosie”… en vele anderen.

Marcel weet als geen andere een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil waarderen, maar ook mensen die weinig van Neil Diamond kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die Marcel ten gehore brengt. Ook zoekt hij interactie met het publiek. Marcel treedt op in de stijl zoals we Neil Diamond kennen, met zijn prachtige overhemden uit de 70’s en zijn flinke haardos.

Keer terug in de tijd naar de jaren ’70 met Neil4real en laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende songs.

Na het live optreden begint de 70’s dance afterparty met DJ Lody. Lody draait alles op vinyl, zoals het hoort. Stap mee terug in de tijd en kom gezellig dansen en haal mooie herinneringen op!

Kaarten zijn vanaf nu te koop bij de receptie van het Klooster in Nuenen, via de site: www.kloosternuenen.nl of mail:info@kloosternuenen.nl

Aanvang 20.30 uur, entree € 12,-