Optreden Mark van de Veerdonk 3 en 4 november 2017

Evenement details

  • vrijdag | 3 november 2017 tot zondag | 5 november 2017
  • 20:30
  • Park 1 5671 G.A. Nuenen

 

Van de Veerdonk zet Het Klooster op stelten.

 Hij speelde jaren geleden als eerste in Het Klooster, en dit jaar is hij wederom van de partij: Mark van de Veerdonk. Het belooft een onvergetelijk feestje te worden. De Brabantse cabaretier speelt twee avonden, vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2017, aanvang 20.30 uur. Kaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar in Het Klooster.

 In zijn 15e voorstelling met de bizarre titel “KaasKleum” vertelt Mark van de Veerdonk over zijn zoektocht naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? Het verhaal begint in de geboorteplaats van de Brabantse cabaretier, en trekt vervolgens  over een Japanse achtbaan via de website van zijn slager naar de Noordkaap.

Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid dan. Het belooft weer een knotsgekke avond te worden in Het Klooster, als vanouds.

 

  

 

De voorstellingen van cabaretier Mark van de Veerdonk in Het Klooster krijgen een extra feestelijk karakter. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november neemt hij namelijk een meezingband mee: RUM. Oftewel, Roept U maar. Dat betekent in de pauze en na afloop meezingen of brullen met bekende hits, die het publiek zelf kan kiezen. RUM heeft een repertoire van meer dan 1500 bekende hits, “en als we liedje het niet kennen, dan spelen we het nóg”!

Kaarten kosten €16,-   En zijn verkrijgbaar bij de receptie in het Klooster Nuenen