Zonta theatervond – Theatergroep Plankgas met “Vluchtstrook”

Evenement details

  • dinsdag | 20 maart 2018 tot woensdag | 21 maart 2018
  • 19:30
  • Het Klooster; Park 1 5671GA Nuenen Parkeren om de hoek, De Smidse 1

Fundraising-theateravond ten behoeve van “She Decides.

you can help

Theatergroep Plankgas met “Vluchtstrook”

Aanvang: Vanaf 19.00 uur ontvangst met koffie/ thee in de foyer. De voorstelling Vluchtstrook begint om 20.00 uur.

Kaarten: à € 22,50 incl. koffie/thee vooraf en drankje na. Kaarten bestellen via de leden Zontaclub Eindhoven.

Of via: theateravond@zontaeindhoven.nl

ZONTACLUB EINDHOVEN

organiseert op dinsdag 20 maart 2018 voor de 8e keer de Zonta Theateravond. Met aankoop van uw kaartje steunt u dit jaar het project *She Decides. Geef haar een keuze! *She Decides maakt zich sterk voor het recht van meisjes en vrouwen over de hele wereld om zelf te beslissen of ze een kind willen en wanneer. Zeker voor meisjes is het belangrijk dat ze – voordat ze een gezin starten- de kans krijgen op scholing, waardoor ze voor zichzelf kunnen zorgen en deel kunnen nemen aan de maatschappij. (www.shedecides.nl) Traditiegetrouw is er De Loterij met bijzondere prijzen,100 % van de opbrengst gaat naar She Decides. En op de markt is een grote keuze aan mooie dingen, 10% van deze omzet komt ook nog eens ten goede aan She Decides!

Over Zonta

Zonta is een wereldwijde serviceorganisatie in 66 landen. Zonta-leden werken samen in regionale clubs aan de verbetering van de juridische, professionele, politieke en economische status van vrouwen en meisjes over de hele wereld. Vrouwen voor vrouwen wereldwijd.

Over de voorstelling en Plankgas

Al racend door het leven, belanden 3 actrices op de Vluchtstrook. Niet alleen de motor blijkt oververhit… Hoog tijd om opnieuw koers te bepalen. Bewust kiezen voor dat wat je belangrijk vindt in je leven, jaja, maar hoe voorkom je dat je steeds uit de bocht vliegt? Een muzikale voorstelling met humor en zelfspot als brandstof. www.theatergroep-plankgas.nl