Klooster Nuenen
05
nov
-
05
nov

Iers Sessie Festival

door Klooster Nuenen
 
172 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op 5 november 2023 vindt de twaalfde editie van het gezellige Iers sessie festival Nuenen plaats. In zes horecagelegenheden bij het mooie park vindt je Ierse muzieksessies rond de stamtafel en een Talentpodium. Dit jaar hebben we als extra locatie Café de Stam in Gerwen toegevoegd, zodat de inwoners in hun eigen dorp naar een Ierse sessie kunnen. Sessiemuzikanten laten je genieten, meedeinen en meezingen of stil luisteren naar jigs, reels en traditionals en soms eigen composities. In elk café ervaar je hoe verschillend een Ierse sessie kan zijn. Ook kun je zomaar verrast worden door een pop up optreden van Ierse dansschool Scoil rince A ghrá. In cultureel centrum het Klooster is een Talentpodium met optredens van Ierse en folkbands. Het festival past heel goed bij de gemoedelijke Brabantse sfeer van ons dorp en is gratis toegankelijk.

LOCATIES:
Café René
Café Schafrath
Café Ons Dorp
Bar van Gogh
Café de Stam te Gerwen
Dorpsboerderij Weverkeshof
Het Klooster: TalentPodium

Ben je een ervaren sessiemuzikant en wil je meespelen? Breng je instrument mee en sluit aan. Je bent bij elke sessiegroep welkom!

Bespeel je een akoestisch instrument en wil je een keer uitproberen hoe het is om sessie te spelen? Dit kan om 15.00 en/of 16.00 uur in Bar van Gogh. Meer informatie over het MEEspeelmoment en de (oefen)tunes staan op onze website: MEE-speel-moment. Ook jeugd is van harte welkom!

De Ierse sessies in de cafés zijn van 14-17 uur en het TalentPodium in Het Klooster van 14-18 uur.

Zwerf van café naar café. Ontdek, geniet, zing, luister en laat je meenemen door de Ierse en de folkmuziek. SLÁINTE!

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@kloosternuenen.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

2023-05-11 @ 14:00
2023-05-11 @ 18:00
 

Locatie

park 1, 5671 GA, Nuenen
 
 
 

Delen met vrienden