Het Klooster is een multifunctionele locatie. U kunt hier terecht voor de grote theaterzaal, de ontvangstruimtes, de prachtige tuin en de diverse vergaderruimtes. Het Klooster is uniek door haar inrichting en mogelijkheden, centraal gelegen in Oost-Brabant.
Bij binnenkomst zult u onder de indruk zijn van ons grote evenementenplein: de oude elementen van de kloostermuren, de moderne, strakke vormgeving meubilair en industriële elementen in het plafond maken dit tot een veelzijdige ruimte met zeer veel mogelijkheden. Zeer geschikt voor ontvangsten en evenementen met grotere gezelschappen. Dit plein geeft ook toegang tot de moderne en tegelijkertijd intieme theaterzaal.
 
Het Klooster is de perfecte locatie voor tal van zakelijke en privé-activiteiten. Of het nu gaat om een congres, seminar, een vergadering met diverse sub-ruimtes of een vergadering voor 5 personen, dit alles is mogelijk in Het Klooster.
Maar ook voor uw diner, feestje of receptie hebben wij diverse sfeervolle ruimtes. Natuurlijk afhankelijk van wat uw wensen zijn. Het Klooster heeft voor elke gelegenheid een geschikte ruimte en voor elk budget een passende invulling.