Een trouwerij in Het Klooster staat garant voor de mooiste dag van uw leven. Trouwen in Het Klooster betekent een complete dag van A tot Z geregeld. Van huwelijksvoltrekking, receptie, tot het complete feest! Werkelijk alles is mogelijk op onze locatie. Het Klooster verzorgt namelijk ook graag uw hapjes, drankjes, amuses en het diner met een sprankelend dessert.
 
Het Huwelijksfeest bij Het Klooster bestaat uit ontvangst met koffie en thee en aansluitend vindt de huwelijksvoltrekking plaats. In de sfeervolle ambiance van een van onze authentieke zalen of in onze prachtige Kloostertuin kan de receptie plaatsvinden. Na de receptie serveren wij voor u een driegangendiner. Indien gewenst serveren wij dit aan lange grote witte tafels met veel kaarsverlichting en bloemen. Na het diner begeeft u zich tussen de gasten in het feestgedruis. Lekker ontspannen op één locatie. Op en top genieten en uiteindelijk slapen in de prachtige bruidssuite van Auberge Vincent. Indien u dit arrangement bij ons boekt, bieden wij u de bruidssuite aan.
 
In een later stadium kunt u alle details over de aankleding van de ruimte tot en met alle overige wensen met ons doorspreken